Mantelzorgkalender

Georganiseerd het nieuwe jaar in met de mantelzorgkalender

Mantelzorgkalender

De unieke Mantelzorgkalender tweede editie. Ontwikkelt door een medewerker bij drukkerij van de Water, die twaalf jaar mantelzorg achter de rug heeft, en deskundigen uit de praktijk.

Het blijkt hét communicatiemiddel voor iedereen die met mantelzorg te maken heeft.

Waarom een communicatiemiddel? De mantelzorger schrijft per dag op wat er gebeurt en moet gebeuren voor zijn vader, moeder, kind, buurvrouw, vriend, vriendin. De thuiszorg of verpleging schrijft op of er visite is geweest, een wasbeurt, medicijnen etc. De visite schrijft op dat zij langs zijn geweest. Want ja, je hoort zo vaak ik zie helemaal niemand en dan blijkt dat er toch visite is geweest maar dat het vergeten is.

De mantelzorgkalender wordt geleverd met een praktisch stickervel met iconen erop. Hiermee wordt het visueel voor de personen als zij een afspraak hebben bij de dokter, kapper of pedicure.

Er is plaats voor een lievelingsfoto en als iedereen er op schrijft dan wordt het zelfs een dagboekje waarin je terug kunt kijken omdat je de bladen kunt omslaan.

Voor de snelle beslisser leveren wij ook een pennenlus mee, zodat er altijd een pen aanwezig is om de notities te maken.

Ben je vanuit je beroep geïnteresseerd in meerdere kalenders tegelijkertijd dan leveren wij ook op maat. Want iedere huisstijl verdient een aparte behandeling. Het schild waar de kalender op vast zit heeft alle belangrijke informatie. Van alarmnummers tot allergieën.

Zoeken...