Maandkalender 2022

DE KALENDER ALS VISITEKAARTJE EN KLANTENBINDER.

Bijna iedereen heeft wel dagelijks belangrijke informatie te onthouden, zowel zakelijk als binnen de privésfeer. In de moderne tijd van tegenwoordig, waar agenda’s en mobiele telefoons veel gebruikt worden om ideeën en afspraken te noteren, blijft de kalender toch een betrouwbaar, tastbaar en zeer functioneel stuk gereedschap aan de muur of op het bureau. In deze snelle tijd, waarin mensen vliegensvlug werken blijft het belangrijk om afspraken zorgvuldig te noteren en efficiënt te plannen. Kalendergigant bedient met haar zeer uitgebreide assortiment de business-to-business markt.

Kortom: een kalender is onmisbaar wanneer u een handig overzicht nodig heeft en uw planning goed en efficiënt moet uitvoeren. In de hectiek van het bedrijfsleven waar het behouden van een goed georganiseerde werkplek belangrijk is kan een maandkalender uitstekende ondersteuning bieden wanneer deze op een handige plek neergezet of opgehangen wordt. Een maandkalender 2022 die gebruikt wordt voor een heel team of juist een gepersonaliseerde kalender per werknemer, waar in één oogopslag al uw informatie uit kunt halen.

WELKE MAANDKALENDERS BIEDT KALENDERGIGANT IN 2022?

Weet u dat al onze meermaandskalenders kunnen worden uitgevoerd met ‘eigen’ kalenderblokken. Dus geheel in uw huisstijl uitgevoerd. Wij doen u graag een voorstel hoe dat in de praktijk eruit zou kunnen zien.

De 3-maandskalender.

Deze kalender garandeert alledaags gebruik en is daarom zeer interessant voor kantoren. De vorige maand nog even terugkijken of alvast een blik werpen op de aankomende maand? Doordat er 3 maanden getoond worden is deze kalender overzichtelijk in gebruik. De meermaands kalender is het meest persoonlijke eindejaarsgeschenk en daarom voor veel bedrijven interessant en leuk om te verstrekken aan klanten. Door het toevoegen van een persoonlijke opdruk met logo en bedrijfsgegevens laat u als het ware uw visitekaartje achter.

 Bekijk het gehele assortiment 3-maandskalenders

De 4-maandskalender.

Deze kalender is ideaal voor branches waar het belangrijk is om nog verder dan 1 maand vooruit te kijken. Waar het behouden van overzicht even belangrijk is als het vooruitblikken. Doordat 4 maanden getoond worden blijft de kalender geordend en schematisch helder. Zeer gewild binnen de logistieke, financiële en medische sector. Nog een voordeel van deze kalender: ondanks het grote formaat van deze kalender kan hij gewoon als brievenbuspost verstuurd worden! Bekijk het gehele assortiment 4-maandskalenders

NIEUW! De 5-maandskalender.

Wilt u 2 of toch liever 3 maanden vooruitkijken? En wilt u 1 of 2 maanden terugzien? Met deze kalender heeft u meerdere keuzeopties. De Unica 5 Extra geeft een rustige uitstraling weer doordat de huidige maand in het midden staat en de overige maanden weergegeven worden aan de boven- en onderkant. De Maxi 5 Extra geeft juist nog meer gelegenheid tot vooruitblikken. Ook deze kalender is zeer gewild in het logistieke, financiële en medische wereld. Met het voordeel dat deze 5-maandskalender wordt aangeboden voor dezelfde prijs als de 3-, of 4-maandskalenders. Bekijk het gehele assortiment 5-maandskalenders

NIEUW! De 7-maandskalender.

De Unica 7 Extra kalender geeft u de gelegenheid om maar liefst 2 maanden terug en 4 maanden vooruit te kijken! Het paradepaardje onder de meermaandskalenders. Deze kalender geeft u nog meer overzicht in één aanblik en is uniek in de Nederlandse kalenderproductie. De 7-maandskalender wordt veelal gebruikt binnen de logistieke en financiële sector, waar het belangrijk is om overzicht te houden in het uitvoeren van dagelijks terugkerende administratieve handelingen en het belang van een helicopterview over een bepaalde financiële periode groot is, waarbij een kalender als deze onmisbaar is. Ook deze kalender is zeer voordelig geprijsd en geeft meer maanden weer voor dezelfde prijs als de 3,- en 4-maandskalenders! Bekijk het gehele assortiment 7-maandskalenders

PERSONALISEREN VAN UW KALENDER

Kalendergigant heeft een enorm gevarieerd aanbod aan maandkalenders. Mocht u bepaalde wensen of ideeën hebben die u niet binnen ons aanbod tegenkomt, dan gaan wij graag met u om de tafel zitten. De kalenders kunnen geheel op maat gemaakt worden. In elk formaat en in iedere gewenste uitvoering en huisstijl kunnen uw ideeën en verwachtingen verwezenlijkt worden. Met Wire-o in vele kleuren, geplakte kalenderblokken als afwerking of een kalender voorzien van een datumaanwijzer? Bij Kalendergigant is veel mogelijk! Onze kalender specialisten laten u graag in onze unieke fotobibliotheek zien uit welke vele templates u kunt kiezen om uw kalender geheel eigen te maken. Deze templates zijn ook digitaal beschikbaar. Veel bedrijven maken gebruik van reclamebureaus en ontwerpstudio’s voor het personaliseren van hun kalender. Het moet er perfect uitzien maar natuurlijk wilt u ook dat de kalender prijstechnisch goed in elkaar steekt. Bij Kalendergigant betaalt u een eerlijke prijs voor een prachtig product. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk om uw eigen ontwerp aan te leveren. Niets is leuker dan een kalender die geheel in eigen stijl gemaakt is. Indien u zelf bestanden wilt aanleveren, is het raadzaam om even op onze aanleverpagina te kijken voor de specificaties.

NEUTRALE KALENDERS DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

In onze webshop zijn neutrale kalenders direct uit voorraad te bestellen. Bureaukalenders, meermaands kalenders, schildkalenders en een jaarplanner. Voor als u voor eigen gebruik 1 of meerdere kalenders wilt aanschaffen. Ook de particuliere markt kan hier van gebruik maken.

Zoeken...