Kalendergigant 2021

 

KALENDERGIGANT 2021

Het jaar is net voorbij en onze specialisten zijn al weer druk bezig met de nieuwe kalenders voor het komende kalenderseizoen. Alle input en feedback uit 2020 hebben voldoende ideeën opgeleverd die nu verder worden uitgewerkt. Binnenkort zullen wij daar meer over berichten.

VERDERE SPECIALISATIE IN ‘OP MAAT’ KALENDERS

Kalendergigant heeft zich in 2021 verder gespecialiseerd in maatwerkkalenders. De vraag naar meermaands kalenders met ‘eigen’ kalenderblokken is enorm gestegen. Huisstijl van het bedrijf ook doorvoeren in de kalenderblokken is een trend aan het worden. En bij Kalendergigant is dat niet alleen interessant bij grote oplagen maar ook bij de kleinere oplagen. Maak jouw kalender geheel ‘eigen’ en neem contact met met onze specialist Brendo Willemse.

NIEUWE TREND IS PERSONALISEREN

Kalendergigant is uniek in het personaliseren van meermaands kalenders. Dit zowel in tekst als in beeldpersonalisatie. Door gebruik van geavanceerde software in combinatie met een productieprinter die print tot een lengte van 126 centimeter is Kalendergigant uniek in deze vorm van personaliseren. Zorg er op deze manier voor dat jouw kalender bijna gegarandeerd aan de muur van de ontvanger, jouw klant of prospect, komt te hangen.

DE KALENDER ALS VISITEKAARTJE EN KLANTENBINDER.

Bijna iedereen heeft wel dagelijks belangrijke informatie te onthouden, zowel zakelijk als binnen de privésfeer. In de moderne tijd van tegenwoordig, waar agenda’s en mobiele telefoons veel gebruikt worden om ideeën en afspraken te noteren, blijft de kalender toch een betrouwbaar, tastbaar en zeer functioneel stuk gereedschap aan de muur of op het bureau. In deze snelle tijd, waarin mensen vliegensvlug werken blijft het belangrijk om afspraken zorgvuldig te noteren en efficiënt te plannen. Kalendergigant bedient met haar zeer uitgebreide assortiment de business-to-business markt. Kortom: een kalender is onmisbaar wanneer u een handig overzicht nodig heeft en uw planning goed en efficiënt moet uitvoeren. In de hectiek van het bedrijfsleven waar het behouden van een goed georganiseerde werkplek belangrijk is kan een maandkalender uitstekende ondersteuning bieden wanneer deze op een handige plek neergezet of opgehangen wordt. Een maandkalender 2021 die gebruikt wordt voor een heel team of juist een gepersonaliseerde kalender per werknemer, waar in één oogopslag al uw informatie uit kunt halen.

Zoeken...