Beeldpersonalisatie

kalendergigant, specialist in beeldpersonalisatie?

Kalendergigant is uniek in het produceren van kalenders met beeldpersonalisatie. Met gepersonaliseerde kalenders maak je pas echt indruk! In de kalenderbeelden kunnen namen van bijvoorbeeld klanten, prospects of personeel worden verwerkt. Door ons enorme aanbod van geschikte beelden is er ruime keus om iedere kalender een zeer persoonlijke uitstraling te geven. Verhoogt de ‘Aan de Muur’ garantie.

WaAR MOET JE DAN AAN DENKEN?

Wij maken kalenders met unieke beeldpersonalisatie. Wat betekent dat? Ons uitgebreide assortiment kalenders, zoals bureaukalenders en meermaands wandkalenders met prachtige afbeeldingen waar, op een unieke manier, een (bedrijfs)naam van je relaties, prospects of personeel in is verwerkt. Iedere kalender is dus anders. De kalender kan door ons geheel naar wens worden vormgegeven.

Wat vragen wij dan van jou?

Als je gepersonaliseerde kalenders bij ons bestelt geven wij je een overzicht van onze beschikbare kalenderbeelden. Je kunt dan zelf kiezen wat je mooi vindt of wat je vindt passen bij je bedrijf of bij het bedrijf waaraan je de kalender schenkt. Daarnaast krijg je een excel-bestand waarin je de gegevens die je in de beelden verwerkt wilt hebben bij ons aangeeft. Denk hierbij aan voor- en achternamen, bedrijfsnamen en woonplaatsen. Meestal zijn die zo uit je eigen systeem te halen en verwerken wij ze voor je, dus geen speciale kennis voor nodig. Dan kunnen wij aan de slag!

Zoeken...