Aan de muur garantie

Een kalender moet aan de muur hangen (of op je bureau staan), maar hoe zorg je er nou voor dat je komend jaar weer opvalt met jouw kalender? Dusdanig opvalt, dat de kans dat je weer het hele jaar aan de muur hangt flink vergroot? Wij hebben daar wel wat ideeën over.

Hang sneller aan de muur

In sommige branches ben je niet de enige die een relatiegeschenk opstuurt. Dus als er meerdere kalenders worden opgestuurd, heeft het zin om als eerste op de mat te liggen. Bij veel organisaties geldt een first come first serve principe. De eerste gaat aan de muur.

Hou daarom rekening met de productietijd van een kalender. Wij zijn al sinds mei druk bezig met de productie van kalenders, dus bestel vroeg en vergroot de kans om opgehangen te worden.

Hang langer aan de muur

Als je dan eenmaal hangt, wil je als bedrijf dat jouw kalender ook zo lang mogelijk aan de muur hangt. Met beeldpersonalisatie zorg je ervoor dat een kalender écht van iemand is. Dat iemand z’n eigen kalender krijgt in plaats van een algemene bedrijfskalender. Het geeft jou de mogelijkheid om jouw huisstijl te combineren met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger.

Zoals te zien op de afbeelding wordt de naam van de ontvangen op een ludieke manier geïntegreerd in de foto. Jullie kunnen uit onze uitgebreide beeldbank zelf foto’s selecteren, zodat er op de kalender beelden staan die bij het bedrijf passen.

Beeldpersonalisatie is geschikt voor ieder type kalender.

Zoeken...