Transportkalenders

Planning in de transport branche is misschien wel het belangrijkste in de organisatie. Een strak tijdschema is een basisvereiste voor een organisatie die beloofd op tijd van A naar B te reizen. Het kan ook bijna niet anders dat dit dé reden is dat juist transportbedrijven nog steeds zeer actief kalenders verspreiden onder hun relaties.

Zoveel bedrijven, zoveel wensen. Door een grote vraag naar verscheidenheid in meermaandskalenders hebben wij ons gespecialiseerd in dit type kalender. Met tot gevolg dat ons assortiment tot zelfs 7 maanden op één kalender strekt.

Onderstaand het overzicht aan transportkalender. Heb je interesse in een ander soort kalender? Bekijk dan hier ons complete kalenderaanbod.

Hang sneller aan de muur

In de Transport ben je niet de enige die een relatiegeschenk opstuurt. Dus als er meerdere kalenders worden opgestuurd, heeft het zin om als eerste op de mat te liggen. Bij veel organisaties geldt een first come first serve principe. De eerste gaat aan de muur.

Hou daarom rekening met de productietijd van een kalender. Wij zijn al sinds mei druk bezig met de productie van kalenders, dus bestel vroeg en vergroot de kans om opgehangen te worden.

Hang langer aan de muur

Als je dan eenmaal hangt, wil je als bedrijf dat jouw kalender ook zo lang mogelijk aan de muur hangt. Met beeldpersonalisatie zorg je ervoor dat een kalender écht van iemand is. Dat iemand z’n eigen kalender krijgt in plaats van een algemene bedrijfskalender. Het geeft jou de mogelijkheid om jouw huisstijl te combineren met bijvoorbeeld de naam van de ontvanger.

Zoals te zien op de afbeelding wordt de naam van de ontvangen op een ludieke manier geïntegreerd in de foto. Jullie kunnen uit onze uitgebreide beeldbank zelf foto’s selecteren, zodat er op de kalender beelden staan die bij het bedrijf passen.

Beeldpersonalisatie is geschikt voor ieder type kalender.

Zoeken...